چراغ خطر راست بی وای دی BYD F3
چراغ خطر راست بی وای دی BYD F3 با کیفیت بالا برای تولید نور قرمز فوق العاده روشن است و چراغ خطر راست بی وای دی BYD F3 برای نصب آسان همراه با پایه نصب روی سطح و دو شاخه استاندارد 3 شاخه با سیم متصل می باشد و به عنوان چراغ ترمز یا چراغ عقب برای وسیله نقلیه شما کاملاً کار می کند. چراغ خطر راست بی وای دی BYD F3 با پایه سطحی با بند لاستیکی مشکی و ارتقاء طراحی برای نصب می باشد.
لنت ترمز جلو بی وای دی BYD F3
لنت ترمز جلو بی وای دی BYD F3 از مواد سرامیکی با چگالی بالا و غیر آزبست ساخته شده، به طوری که مقاومت زیادی در برابر دمای بالا و سایش دارد، همچنین لنت ترمز جلو بی وای دی BYD F3 دارای پخ و شیارهای منظم برای افزایش گاز ترمز و جلوگیری از ترک های ناشی از انبساط حرارتی است که این باعث کاهش صدا و لرزش ترمز نیز می شود. لنت ترمز جلو بی وای دی BYD F3 دارای بدنه فولادی و مهر و موم های بلبرینگ داخلی است که به طور خاص برای مقابله با انواع شرایط جاده برای جلوگیری از سایش و حفظ چرخش بلبرینگ طراحی شده اند که باعث افزایش طول عمر لنت می شود.
• پایداری و افزایش عملکرد در ترمز
• دارای فرمول کم گرد و غبار
• گارانتی معتبر شرکتی
• اورجینال و فابریک
قرقری فرمان بی وای دی BYD F3
قرقری فرمان بی وای دی BYD F3 از جنس فولاد ساخته شده و دارای ساختاری است که به آن اجازه می دهد تا به عنوان یک مفصل عمل کرده و حرکت چرخشی را به حرکت خطی تبدیل کند. قرقری فرمان دارای میله ای با سر رزوه ای است که به کمک آن به سایر اجزای سیستم فرمان متصل می شود. همچنین یک گوی در سر آن قرار دارد که به کمک یک بوش به بدنه متصل شده است. این توپ فولادی به گونه ای طراحی شده است که بتواند به راحتی در داخل بوش بچرخد و حرکت چرخشی را به حرکت خطی تبدیل کند. قرقری فرمان بی وای دی BYD F3 باعث می شود که چرخ های خودرو به همان جهت و زاویه ای که فرمان چرخانده می شود، هدایت شوند.