دینام جک JAC J4
دینام جک JAC J4 مجهز به بلبرینگ های باکیفیت و گریس روانکننده با درجه حرارت بالا است که می تواند شارژ بهتر و عمر طولانی تری را در سطوح بالا داشته باشد و در دمای بالا مقاومت زیادی دارد، همچنین دینام جک JAC J4 از محفظه آلومینیومی، سیم پیچ های ضخیم مسی و منبع تغذیه پایدار ساخته شده، به طوری که باتری را به خوبی شارژ می کند. دینام جک JAC J4 در برابر لرزش بسیار مقاوم است، به علاوه پوشش عایق خارجی از اتصال کوتاه جلوگیری می کند، همچنین از نظر قابلیت اطمینان کاملاً تست شده است.
• کیفیت برتر
• مقاوم در برابر حرارت
• طول عمر بالا
• گارانتی معتبر شرکتی
• تضمین اصالت کالا
وایر شمع جک JAC J4
وایر شمع جک JAC J4 دارای هسته مغناطیسی با مقاومت بسیار کم 7 میلی متر و روکش پلاستیکی سیلیکون باکیفیت آن، که قادر به تحمل دمای بالا است، همچنین استحکام کششی عالی دارد، همچنین سیم پیچ داخلی آن جرقه عالی را ارائه می دهد. وایر شمع جک JAC J4 دارای یک لایه روکش لاتکس کربن است که به عنوان محافظ دوم برای سیم پیچ های ضد زنگ عمل می کند.
همچنین روکش پلاستیکی آن در برابر رطوبت، روغن، بنزین، ترک خوردگی و حرارت مقاومت و استحکام بالایی دارد ، به علاوه قسمت انتهایی وایر شمع جک JAC J4 از فولاد ضد زنگ ساخته شده که مقاوم در برابر خوردگی است و حداکثر مقاومت را در برابر لرزش و جداسازی اعمال می کند.
• تهیه شده از مواد باکیفیت ممتاز
• طول عمر بالا
• مقاوم در برابر حرارت
• دارای گارانتی معتبر شرکتی
• اصل و فابریک