سنسور ABS لیفان LIFAN X50
سنسور ABS عقب راست لیفان LIFAN X50 از مواد فلزی و روکش پلاستیک بوتادین استایرن باکیفیت ساخته شده که در برابر حرارت مقاوم است و به راحتی تغییر شکل نمی یابد، به علاوه سنسور ABS عقب راست لیفان LIFAN X50 دو پین اتصال دارد و از اصل القای الکترومغناطیسی برای رسیدن به هدف اندازه گیری سرعت استفاده می کند.
همچنین دارای سیگنال خروجی بزرگ و عملکرد ضد تداخل بهتر است. سنسور ABS عقب راست لیفان LIFAN X50 دارای کرومیت ها و گیره اتصال برای نصب راحت است، به طوری که سیم کشی آن را آسان کرده؛ بنابراین دقیقاً مطابق با نمونه اصلی طراحی شده و عملکرد بهینه را ارائه می دهد.
• تهیه شده از مواد بادوام
• دارای حساسیت بالا
• گارانتی معتبر شرکتی
• طراحی شده مطابق با نمونه اصلی
دیسک و صفحه کلاچ لیفان LIFAN X50
دیسک و صفحه کلاچ لیفان LIFAN X50 از صفحه فولادی، یاتاقان و بوش های با کیفیت فلزی ساخته شده، به علاوه دارای ابزار تراز است و نصب ساده و راحتی دارد، همچنین جنس بافته شده سیمی آن از مواد بادوام ساخته شده، به طوری که درگیری صاف و اتصال محکم را ایجاد می کند.
به طوری که دیسک و صفحه کلاچ لیفان LIFAN X50 باعث طول عمر کلاچ می شود. استفاده از مواد آلی درجه یک در ساخت دیسک و صفحه کلاچ لیفان LIFAN X50 باعث مقاومت خوب آن در برابر حرارت و گرما می شود و از گرمای زیاد و پیچ و تاب برداشتن صفحه جلوگیری می کند، به عبارتی دیسک و صفحه کلاچ لیفان LIFAN X50 دارای پوشش اصطکاکی با محتوای مس بالاتر برای تحمل گرما و روکش فولادی برای مقاومت و دوام بیشتر در برابر ترکیدگی است، همچنین، دارای پرچ های درجه یک است که این باعث محکم قرار گرفتن قطعات در کنار یکدیگر شده است.
• دارای بالاترین کیفیت و عملکرد
• طراحی شده مطابق با نمونه اصلی
• اصل و فابریک شرکتی
• گارانتی معتبر